Dubla premiera spectacolul „Sămbăta Gandhi tăcea”, după Anastasia Bukreeva

Divertisment

Săptămâna aceasta, pe 14 și 16 februarie 2020, de la ora 18, are loc premiera spectacolului „Sămbăta Gandhi tăcea”, după Anastasia Bukreeva, regia Aleksandr Ogariov. 

Traducere: Raluca Rădulescu

Regie artistică: Aleksandr Ogariov

Asistent regie & traducere simultană: Daniela Vrînceanu

Scenografie: Clara Pop

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Fotomanipulare digitală & video: Ovidiu Ungureanu – Chromatique Studio

Light Design: Adrian Buliga

Distribuție:

Tudor Hurmuz

Daniela Vrînceanu

Matei Bogdan / Valentin Braniște

Florina Găzdaru / Eliza Noemi Judeu

Ion Goranda

Bianca Babașa

Andreea Darie

Ștefan Alexiu

Vlad Nicolici

Minodora Broscoi

Figurație: Nicu Pașcu, Gheorghiță Trandafir, Constantin Cojocariu

Aleksandr Anatolievici Ogarjov s-a născut în 1961, în Sochi (Rusia). A absolvit regia la GITIS, cea mai mai importantă universitate de teatru din Rusia, la clasa celebrului regizor Anatoli Vasiliev, căruia i-a fost apoi asistent. Din anul 1992 este angajat la Teatrul ”Școala de Artă Dramatică”, unde montează spectacole, dar și joacă. Este conferențiar universitar la Facultatea de Actorie a Academiei Ruse de Artă Teatrală (RATI-GITIS). A montat peste 40 de spectacole pe texte clasice și contemporane din dramaturgia rusă, română și universală, în teatre din Rusia și din străinătate. Din 2016 este directorul artistic al Laboratorului Teatrului „Școala de Artă Dramatică” – LCZ (Laboratorul Combustiei Zilnice).

 Spectacolul ”Sâmbăta Gandhi tăcea” este cea de-a doua colaborare cu Teatrul Municipal ”Bacovia”, după Atelierul de artă dramatică Cehov, susținut în luna aprilie 2019, cu actorii băcăuani, și finalizat cu spectacolul – laborator ”Trei surori”, de Anton Pavlovici Cehov, prezentat și primit foarte bine bine de public și de critica de specialitate, în cadrul Bacău Fest Monodrame 2019.

Biletele la premieră se pot achiziționa în agenția de bilete, dar mai simplu direct de pe siteul teatrului, la adresa http://teatrulbacovia.ro/bilete-online/

Prețuri pentru premieră: 33 de lei în sală, 38 de lei la loje. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns