Spitalul din Buhusi este printre cele nou acreditate pentru rezidentiat

Social

Ministerul Sanatatii a acreditat recent 44 de spitale pentru rezidentiat, printre acestea numaru-se si Spitalul ” Prof. Dr  Eduard Apetrei” Buhusi. Acreditarea este in concordanta cu Ordinul nr. 1879/2019 privind aprobarea criteriilor si procedurilor de acreditare și reacreditare a unităților sanitare în care se pot derula programe de rezidențiat, precum și reglementarea unor măsuri necesare aplicării Ordonanței Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului.

“Este o mare onoare pentru noi! Spitalul Prof. Dr. Eduard Apetrei Buhusi  se alatura unitatilor medicale, altele decat centre universitare, care vor forma rezidenti”, a declarat Constantin Poiana, managerul Spitalului din Buhusi.

Celelalte spitale nou-acreditate pentru rezidențiat sunt: Spitalul Municipal Câmpulung (Argeș), Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea, Spitalul de Pediatrie Ploiești, Spitalul Municipal Câmpina, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Spitalul de Psihiatrie “Elena Doamna” Galați, Spitalul Municipal “Sf. Ierarh dr. Luca” Onești, Spitalul Municipal de Urgență Moinești și Spitalul Orășenesc Buhuși.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns