Spitalul Orasenesc Buhusi are un nou medic specialist în obstetrică-ginecologie

Social

Echipa medicala a Spitalului Orasenesc Buhusi s-a imbogatit cu un nou membru, dup ace dr. Raul Alexandru Rusu, medic specialist obstetrică-ginecologie, a castigat concursul pentru postul vacant in cadrul Ambulatoriului Integrat si Spitalizare de zi. Dr. Rusu are competente in histeroscopie, ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2019, Spitalul Orasenesc Buhusi va avea acoperita cu resursa umana aceasta specialitate, iar dr. Raul Alexandru Rusu se afla in contract cu C.A.S.J. Bacau. Prin urmare, pacientele pot beneficia de toata gama de servicii medicale / investigatii (consultatii in cabinetul din Ambulatoriul Integrat , Spitalizare de zi), cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pe perioada spitalizarii sau contra cost la cerere.

“Aceasta specialitate era una deficitara de mai multe luni si ne cerem scuze pentru disconfortul creat, pacientele noastre fiind nevoite sa se adreseze altor unitati sanitare”, a declarant Constantin Poiana, managerul Spitalului Orasenesc Buhusi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns