Spitalul Orasenesc Buhusi isi schimba denumirea

Social

Ministerul Sanatatii a dat aviz favorabil in ceea ce priveste schimbarea denumirii Spitalului Orasenesc Buhusi. Astfel ,”Spitalul Orasenesc Buhusi” va deveni istorie. Noua denumire va fi Spitalul “Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhusi.

De asemenea , au fost aprobate doua specialitati noi, cabinetul de Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice si compartimentul de explorari functionale in cadrul Ambulatoriului Integrat .

Vor urma si alte modificari de structura, conform indicatorilor de performanta pentru fiecare structura in parte, dar fara a fi afectat numarul total de paturi.

Spitalul ” Prof. dr. Eduard Apetrei ” Buhusi se afla in derulare cu un proiect cu finantare prin fonduri europene, proiect initiat de Consiliul Local Buhusi / Primaria Buhusi intitulat „Reabilitarea termică a clădirilor Spitalului Orășenesc Buhuși” . Proiectul  are o valoare de 6.395.477,42 lei, iar un nou proiect cu finantare prin fonduri europene este in faza finala! Proiectul are o valoare de  10.703.533,59 lei, se intituleaza „Reabilitarea, modernizarea si extinderea Ambulatoriului Spitalului Orasenesc Buhusi”, este initiat de Consiliul Local Buhusi / Primaria Buhusi si va aduce  dotari noi in aparatura si echipamente medicale de care este absoluta nevoie ( instalatie radiologica digitala, C.T., R.M.N. ).

In acest moment, Spitalul ” Prof. dr. Eduard Apetrei ” Buhusi are acoperite toate structurile cu resursa umana, in special medici, iar in ultimul an au fost investite peste 2.979.000 RON in aparatura si echipamente medicale cu fonduri de la Ministerul Sanatatii si Primaria/ Consiliul Local Buhusi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns