Consultații online disponibile la Spitalul din Buhuși

Social

Pentru pacienții care doresc să se programeze on-line pentru consultații în Ambulatoriul integrat, spitalizare de zi și spitalizare continuă, a fost creată, pe site-ul Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei“ din Buhuși, secțiunea „programare on-line”.

Programarea on-line este simplă, se accesează site-ul  http://www.spitalbuhusi.ro, secțiunea „Programare on-line”. Apoi se accesează serviciul medical dorit, respectiv spitalizare continuă, spitalizare de zi sau ambulatoriu, după care se completează cu numele, prenumele, numărul de telefon, data când se dorește programarea, specialitatea, se bifează căsuța „Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dvs. pe acest site web” și se apasă butonul „Trimite”.

“Ne dorim astfel să evităm timpii de așteptare, situațiile neplăcute când pacienții care vin fără programare sunt nevoiți să aștepte ore întregi accesul la servicii medicale. În scurt timp, pacientii vor fi contactați de reprezentanții spitalului și, de comun acord, se va face programarea în funcție de zilele și orele disponibile pe specialitatea medicală solicitată”, a declarat Constantin Poiană, managerul Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei“ din Buhuși.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns