Doua tuneluri de dezinfectie montate la spitalul din Buhusi

Social

Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhusi are de cateva zile in dotare doua tuneluri de dezinfectie( ultraviolete, dezinfectie prin pulverizare biocid si covor umed cu dezinfectant),  unul pentru sectia de boli infectioase si unul pentru sediul central al institutiei. Aceste echipamente sunt usor de folosit si ofera protectie suplimentara personalului medical.

Tunelurile de dezinfectie din spitale sunt agreate de catre DSP, cu conditia folosirii de biocide avizate. Aceste echipamente asigura o protectie sporita personalului datorita pulverizarii de solutie dezinfectanta, radiatiilorultraviolete si covorului impregnat cu solutie pe baza de clor. Sunt utile mai ales in decontaminarea prealabila dezechiparii personalului ce poarta echipamente specifice de protectie.

“Ne dorim sa fim in continuare un spital sigur pentru pacienti si pentru salariati. Aplicam orice masura preventiva este necesara si investim in orice echipament care poate aduce un plus de siguranta si incredere! Tunelurile au fost donate de catre Asociatia Prietenii Spitalului Buhusi in urma apelului umanitar lansat de aceasta”, a declarat Constantin Poiana, managerul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhusi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns