Medicii Spitalului din Buhuși promovează educația medicală în rândul elevilor

Social

Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși a încheiat recent un protocol de colaborare cu Liceul Teoretic „Ion Borcea” Buhuși, prin care medicii din cadrul spitalului vor derula activități educative, de prevenție și de promovare a unui stil de viață sănătos.
Prima activitate s-a numit „Adolescența şi problemele dermatologice – cum tratăm problemele pielii în adolescență/ schimbările din corpul meu” și s-a adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a

„Considerăm că încheierea unor astfel de protocoale sunt benefice pentru a crea o cultură a prevenției și promovarea unui stil de viață sănătos”, a declarat Constantin Poiană, managerul Spitalului din Buhuși, citat de MediaZece.ro.

Activitățile din cadrul campanii vor continuă în perioada următoare și pentru clasele de liceu, iar tematicile vor fi diverse, de la profesiile domeniului medical, „Primul ajutor – noțiuni de bază”, „Igienă corectă – sănătate”, „Efectele consumului de droguri/ tutun/ substanțe interzise asupra sănătății” și până la „Adolescenții și sexualitatea”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns