Cabinetul de Obstetrica-ginecologie din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului din Buhusi si-a reluat activitatea

Social

Cabinetul de Obstetrica-ginecologie din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhusi si-a reluat activitatea.

Obstetrică – ginecologie reprezintă o specialitate medicală care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a întregului organism, al proceselor biologice legate de reproducere și tratamentul stărilor patologice din sfera genitală.
Dr. Raul Alexandru Rusu, medic specialist obstretică-ginecologie, asigura consultatii complexe si investigatii specifice acestei specialitati. In acest sens, a fost achizitionat un ecograf modern cu sonda endovaginala si de parti moi. Aceste echipamente au fost achizitionate cu fonduri de la Ministerul Sanatatii si Consiliul Local Buhusi. In curand cabinetul va fi dotat si cu truse noi de instrumentar, far ginecologic si o masa ginecologica, cu ajutorul fondurilor de la Consiliul Local Buhusi.

“Spitalul Buhusi are acoperita cu resursa umana aceasta specialitate , iar dl. doctor se afla in contract cu C.A.S.J. Bacau. Deci, pacientele noastre pot beneficia de toata gama de servicii medicale / investigatii (consultatii in cabinetul din Ambulatoriul Integrat, Spitalizare de zi), cu bilet de trimitere de la medicul de familie, respectiv medicul specialist, pe perioada spitalizarii sau contra cost la cerere. Aceasta specialitate era una deficitara de mai multe luni si ne cerem scuze pentru disconfortul creat, pacientele noastre fiind nevoite sa se adreseze altor unitati sanitare”, a declarat managerul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhusi, Constantin Poiana.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns